Згорнути
Для дітей

Рівень 1 = реєстрація. отримання статусу Premium - учасник програми лояльності

Рівень 2. Робимо 2 замовлення протягом року як преміум - клієнт = отримуємо vip-статус.Віп - покупець вже має знижку 5% , якщо робить замовлення не рідше 2-ух раз на рік.

Рівень 3. Віп клієнт робить 3-й в році замовлення і переходить в Golden - покупці. тепер у нього 7% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 3 покупки.

Рівень 4. Golden - клієнт робить 4-й замовлення і переходить в Platinum - статус. тепер у нього 10% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 4 покупки.

Premium - статус
Golden - статус
Platinum - статус
Для спорту
Дропшіпперам - особливі умови
Дропшіпперам - особливі умови

Хочете заробляти на дому?

Чи маєте продає сторінку в інтернеті?

Для вас найкомфортніші умови для роботи:

  • Знижка 20%
  • Висилка безпосередньо покупцеві
  • Заміри всьому взутті - взуття в наявності
  • Багатий асортимент для всієї родини
  • Приймаємо поверненню не підійшла клієнтові взуття
Укр Рус

Жіночі туфлі - яскравість, стиль, жіночність!

Жіночі туфлі - яскравість, стиль, жіночність!

13.04.2017, Переглядів: 2470

 

У мріях про весну пора задуматися про те які туфлі будуть в моді навесні 2021. Світові дизайнери і кутюр'є вже представили свої колекції на весну 2021 Мілані.

    • Туфлі - це завжди красиво, жіночно і модно. Туфлі є одним з найбільш універсальних видів взуття для модниць. Красиві туфлі підкреслять вашу індивідуальність і стиль. Підібравши зручну колодку, ви зможете красуватися в модних туфлях не тільки на вечірках, а ще й на роботі. Туфлі і сумочка завжди були незамінними речами в жіночому гардеробі. І кожну весну ми вибираємо модні і красиві туфлі , для того щоб одягнути їх з плащем, пальто чи в'язаним сукнею.
    • Модні туфлі 2021 - це не тільки краса і зручність для ваших ніжок, це ще і підкреслення вашої елегантності, жіночності та вишуканості. Мода на туфлі весни 2021   порадує навіть самих консервативних представниць прекрасної статі. Так які туфлі будуть в моді в 2021 році?

Для цього, спочатку потрібно повернуться до тенденцій поточного року.

Які туфлі були в тренді 2020 роки?

2020 рік був вдалим для цінителів mix & match і тих, то любить щоб єдиним яскравим акцентом образу були саме туфлі. Рік відрізнявся збільшенням жіночності і .. вічними черевиками в армійському типі. Носили їх з предметами кежуал-гардероба і з романтичними і ніжними сукнями та спідницями.

Гармоніюють з джинсами і короткими шортами. Успіхом користувалися і гострі миски туфель. Ними «постачали» високі чоботи, короткі ботильйони з розширеними халявами.

Помітний в цьому сезоні був і "зліт" платформи «лихі дев'яності», оксфорди на рифлену поверхню і товстій підошві - гармонійний симбіоз романтизму і брутальності. Модними були лофери з блискучою фурнітури і принтів, що дало їм лиск світського життя і позбавило задників.

Трансформації дозволили їм стати частиною ділового та щоденного стилю.

  • Замшеві туфлі 2021. Цієї весни замшеві туфлі - це ідеальний вибір для дам, які хочуть бути в тренді, але в той же час змушені слідувати строгому дрес-коду. Елегантні замшеві туфлі допоможуть вам відійти від стереотипів офісу. Сумні класичні чорні туфлі тепер можна залишити для повсякденних прогулянок. У моді туфлі із замші різноманітних кольорів. tuf
  • Шкіряні туфлі 2017. Рік змії диктує свої правила, хіба можна відмовитися від шкіряних туфель в цьому році? Багато дизайнерів спеціально створили туфлі з текстурних шкіряних матеріалів, які нагадують рельєфну шкіру змії. У моді туфлі з різноманітним каблуком (від трикутного до квадратного). але обов'язково зі шкіри стилізованої під шкіру змії. Колір таких модних туфель 2017 теж відповідає: глибокий зелений, синій, чорно-жовтий. Колір каблука і туфель може адсолютно контрастним.
  • Лакові туфлі 2017. Хіба такий яскравий і насичений рік може обійтися без стильних, ультрамодних лакових туфель? Звичайно ж, немає, тому лакові туфлі найнеймовірніших квітів тепер в моді. Якщо ви любите високі підбори, платформу і незалежність - то дизайнери спеціально для вас розробили сміливі і чудові стильні модні туфлі з лакового матеріалу. Такі туфельки підкреслять ваш смак і стіль.Ви можете взути такі туфлі на весілля, роботу або просто на вечірку. shoes
  • Туфлі на широкому каблуці 2017. Тенденція до широкого каблуку намітилася вже в сезоні 2016, однак, дизайнери не поспішали давати модницям стійкий каблук. Зате тепер, навесні 2017 році міцно входять туфлі на квадратному стійкому каблуці. Крім того, такі туфлі можуть бути прикрашені найрізноманітнішим чином, починаючи від ремінців контрастного кольору, закінчуючи ґудзиками, плетивами, застібками.

Якою буде мода в 2021 році в Україні

Взуттьовики враховують потреби сучасних модниць і щорічно придумують для них нові фасони.

Українські жінки порадують себе як класичними варіантами, так і з'явилися інноваційними неординарними моделями.

Для того щоб не відставати від новинок уважно стежте за змінами асортименту нашого сайту, а ми, в свою чергу, підберемо для Вас все краще і гарне.