Згорнути
Для дітей

Рівень 1 = реєстрація. отримання статусу Premium - учасник програми лояльності

Рівень 2. Робимо 2 замовлення протягом року як преміум - клієнт = отримуємо vip-статус.Віп - покупець вже має знижку 5% , якщо робить замовлення не рідше 2-ух раз на рік.

Рівень 3. Віп клієнт робить 3-й в році замовлення і переходить в Golden - покупці. тепер у нього 7% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 3 покупки.

Рівень 4. Golden - клієнт робить 4-й замовлення і переходить в Platinum - статус. тепер у нього 10% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 4 покупки.

Premium - статус
Golden - статус
Platinum - статус
Для спорту
Дропшіпперам - особливі умови
Дропшіпперам - особливі умови

Хочете заробляти на дому?

Чи маєте продає сторінку в інтернеті?

Для вас найкомфортніші умови для роботи:

  • Знижка 20%
  • Висилка безпосередньо покупцеві
  • Заміри всьому взутті - взуття в наявності
  • Багатий асортимент для всієї родини
  • Приймаємо поверненню не підійшла клієнтові взуття
Укр Рус

Поради як розтягнути нове взуття

Поради як розтягнути нове взуття

15.11.2020, Переглядів: 1601

 

Отже, ви купили ту саму заповітну пару взуття, про яку мріяли вже кілька місяців. Вона ідеально виглядає під ваш тренч, саме з цією сумкою і шарфом, підкреслює витонченість ноги і просто наповнює щастям, але походивши в ній кілька годин, ви розумієте, що взуття натирає ноги і ходити в ній протягом усього дня неможливо. Щоб підсолодити гіркоту досади ми підготували цю статтю, в якій розповімо, що робити, якщо взуття тисне.

Як розтягнути нове взуття?

Нове взуття розтягнути можна декількома способами:

1. Змішати медичний спирт і воду в пропорції 1: 1 і обробити внутрішню поверхню туфель, черевиків, чобіт. Одягти взуття на ногу. Розношувати протягом 30 хвилин до повного висихання.

kak-rastanut-obuv

Увага! Не можна обробляти спиртом замшеве взуття

2. Щоб розтягнути взуття, надіньте її на товстий носок і походіть деякий час. Періодично направляйте потік гарячого повітря за допомогою звичайного фена на ті області, які тиснуть.

3

3. Також збільшити розмір можна за допомогою спеціального розширювача.

4

Як розтягнути черевики в домашніх умовах?

noski-obuv-rastanut

Розтягнути черевики будинку можна за допомогою мокрих шкарпеток з бавовни. Їх необхідно намочити і добре віджати, надіти на ногу і походити так у взутті до повного висихання матеріалу. Процес малоприємний, але чого не зробиш заради улюбленої пари Тімберленд.

На окрему увагу заслуговує взуття із замші.

Як розносити замшеве взуття:

6

  • Замшеве взуття розтягнути можна за допомогою спеціального спрея, який необхідно нанести на внутрішню частину. Одягніть товсті шкарпетки і походіть у взутті, поки вона не висохне. Повторювати процедуру потрібно кілька разів.
  • Також для замші підійде спеціальний розширювач
  • Якщо не хочеться витрачатися на покупку додаткових коштів, можна замовити цю послугу у взуттєвого майстра.

Замша і натуральна шкіра відносяться до м'яких матеріалів, які добре піддаються розтягуванню, а ось із замінником шкіри буде трохи складніше, тому що матеріал досить жорсткий. Але не впадаємо у відчай, у нас є кілька порад, як швидко розносити взуття зі шкірозамінника.

Як розносити черевики зі шкірозамінника?

7

Розносити черевики зі шкірозамінника можна за допомогою вже згаданого спиртового розчину в пропорції 1: 1. Змішати воду зі спиртом і за допомогою ватного диска протерти внутрішню поверхню взуття. Одягти теплий носок, взуття, і походити так деякий час до висихання внутрішньої поверхні.

Черевики зі шкірозамінника можна розтягнути за допомогою заморозки. Метод здається трохи божевільним, але багато довели, що він дієвий. В поліетиленовий пакет залити холодну воду і добре зав'язати його. Помістити пакет у внутрішню частину взуття і покласти взуття в морозильник. У міру того, як вода в пакеті буде замерзати, лід буде розширювати взуття зсередини.

Увага! Обов'язково перевірити герметичність пакета. Після вилучення взуття з морозилки необхідно дати льоду трохи підтанути, інакше ви ризикуєте пошкодити взуття під час вилучення пакета з льодом.

Як розтягнути замшеві туфлі

8

Замшеве взуття стійко утримується в тренді вже кілька років. Не дивно, що так багато питань виникає на тему як розтягнути замшу. Розповімо ще про один спосіб в домашніх умовах.

Як розносити замшеві туфлі?

9

Розносити замшеві туфлі можна після того, як внутрішню поверхню обробити парою протягом 20 секунд. Для цього підійде звичайний праска з функцією пара або пароочиститель. Потім потрібно надіти взуття і походити в ній деякий час. Процедуру можна повторити кілька разів.

Розтягнути замшеві туфлі можна і за допомогою паперу. Візьміть звичайний папір (краще чисту, без надрукованого на ній тексту), намочіть її, зімніть і помістіть в взуття. Папір слід набити досить щільно. Після висихання - вийміть папір з взуття.

Як розтягнути лакові туфлі?

10

Ще одним часто зустрічається питанням є «Як розтягнути лакове взуття». Варіанти як у випадку з звичайної шкірою не підійдуть, так як висока ймовірність того, що лак потріскається. Не можна використовувати метод перегріву або переохолодження, а також агресивні хімічні рідини, які містять ацетон або силікон. Для лакових туфель є свої способи разнашіванія.

Розтягнути лакові туфлі можна за допомогою розчину: вода і горілка в рівних пропорціях, трохи засобу для миття посуду. Розчином необхідно обробити внутрішню поверхню туфель, одягнути на ногу товсті шкарпетки з бавовни і походити у взутті, поки шкарпетки не висохнуть.

Спиртом лакові туфлі не рекомендується обробляти, так як він може нашкодити глянсовому покриттю. А ось метод з набиванням мокрого паперу також підійде. Туфлі необхідно залишити на добу в добре провітрюваному приміщенні до повного висихання паперу.

 

Як розтягнути чоботи?

11

Чоботи можуть бути тісними в області стопи, але можуть також туго застібатися в області гомілки або ікри. Це залежить від того, на яку повноту зшита взуття. Тому перед покупкою чобіт в нашому інтернет-магазині завжди уточнюйте у менеджера ширину халяви по найнижчій і по найвищій точці. Але, якщо вже все відбулося, розповімо, як вийти з цього становища.

Розтягнути чоботи можна в кілька етапів:

  • Легко взути тісне взуття дозволить звичайний поліетиленовий пакет, яким можна обмотати ногу;
  • Одягти чоботи;
  • Намочіть шматок тканини в теплій воді;
  • Обробіть чоботи, особливо інтенсивно тих в місцях, які тиснуть;
  • Через 30 хвилин зніміть пакети з ніг і знову надіньте чоботи;
  • Розношуйте їх до висихання.

висновок:

У нашій статті ми розглянули, як розтягнути тісне взуття в домашніх умовах, засобами, які завжди знайдуться в будинку, але найкраще просто віднести взуття в майстерню. Багато запевняють, що розтягнути взуття в довжину неможливо і також, що взуття не збільшується більше, ніж на розмір, але практика показує, що розносити взуття можна аж до того, що вона буде просто спадати з ноги, тому не перестарайтеся.

Щоб не помилитися з розміром, в інтернет-магазині «Сан-Даль» докладно вказані виміри взуття по устілці. І навіть, якщо ви помилилися з розміром, ви можете оформити повернення. Читайте про умови повернення в окремому нашому розділі. Нехай ваша улюблена пара взуття буде завжди за розміром.