Згорнути
Для дітей

Рівень 1 = реєстрація. отримання статусу Premium - учасник програми лояльності

Рівень 2. Робимо 2 замовлення протягом року як преміум - клієнт = отримуємо vip-статус.Віп - покупець вже має знижку 5% , якщо робить замовлення не рідше 2-ух раз на рік.

Рівень 3. Віп клієнт робить 3-й в році замовлення і переходить в Golden - покупці. тепер у нього 7% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 3 покупки.

Рівень 4. Golden - клієнт робить 4-й замовлення і переходить в Platinum - статус. тепер у нього 10% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 4 покупки.

Premium - статус
Golden - статус
Platinum - статус
Для спорту
Дропшіпперам - особливі умови
Дропшіпперам - особливі умови

Хочете заробляти на дому?

Чи маєте продає сторінку в інтернеті?

Для вас найкомфортніші умови для роботи:

  • Знижка 20%
  • Висилка безпосередньо покупцеві
  • Заміри всьому взутті - взуття в наявності
  • Багатий асортимент для всієї родини
  • Приймаємо поверненню не підійшла клієнтові взуття
Укр Рус

Еспадрільі - взуття для стиляги!

Еспадрільі - взуття для стиляги!

16.04.2015, Переглядів: 2286

 

Ви шукайте легкості і зручності при ходьбі в літню спеку? Пропонуємо Вам ознайомитися з модними і стильними еспадрільі - це майже що затишні домашні тапочки, проте, відповідні для вулиці. Давайте ж розберемося, що ж таке еспадрільі.

Еспадрільі - літнє взуття з натуральних матеріалів. Популярність такої літнього взуття легко пояснити тим, що в ній не тільки зручно і не жарко ногам, а й тим, що еспадрільі ніколи не натруть їх. Вони просто ідеальні для літньої пори. Взуття настільки універсальна, що легко буде гармоніювати з будь-літнім одягом. Espadrili

Своєю появою ця взуття зобов'язана іспанським селянам в ХIII століття е. Оскільки у каталонців (область Іспанії) не було грошей, вони намагалися робити одяг і взуття з того, що було під рукою. Найдешевшим матеріалом для цього вважалася трава, яку використовували для плетіння канатів і мотузок. Саме з неї селяни і пристосувалися робити підошву свого взуття. А назву вона отримала за сортом цієї самої трави, яку називали на французький манер. Щоб взуття не злітала з ноги, її прив'язували тонкими мотузочками. Дозволити собі таке взуття могли все, тому її популярність швидко поширилася на всю країну, а потім і на весь світ.

Espadrili1 Тепер поговоримо про найголовніше, з чим носити еспадрільі. Якщо ви вибираєте еспадрільі у вигляді босоніжок на танкетці, то це питання буде для вас швидко вирішимо, так як такий фасон можна сміливо поєднувати з усім, з чим завгодно, починаючи від спідниць і закінчуючи шортами. А що робити з тапочками на мотузяній підошві?
Сьогодні особливо популярними стали ескадрильї від Chanel. Це й не дивно, моделі відомого бренду завжди вражали жіночністю і практичністю. Якщо ви подивіться на ці моделі, то переконаєтеся, що вони дуже легкі й витончені, що робить можливим, поєднувати еспадрільі з будь-якими предметами одягу. Це особливо важливо в жаркі дні, коли хочеться з комфортом пересуватися по місту і не замислюватися ні про що.
Колірна гамма сучасних еспадрільі настільки безмежна, що вам не складе труднощів вибрати для себе відповідну пару. Також зверніть свою увагу на обробку. Сьогодні все частіше можна побачити такий варіант: однотонні ескадрильї з носиком іншого кольору. Також популярні і леопардові тапочки. Дуже часто на мотузяну підошву нашивається гума, що дуже практично в місті.

Еспадрільі відрізняються легкістю і комфортом. Чудово підійдуть для тривалих піших прогулянок, доповнивши, як жіночий, так і чоловічий гардероб.